Suomen Varasto- ja Myymälätekniikka Oy

“Tästä kaikki alkoi…

Keväällä 1989 SVMT Oy:n yrittäjä Jyrki Pekonen, joka oli edellisvuonna aloittanut yrittäjänä jatkaakseen vuonna 1980 perustetun yrityksen liiketoimintaa, allekirjoitti asennustoimitukset kuormalava- ja pientavarahyllyistä Asea Skandian keskusvarastoon Hyvinkäälle.

Pientavarahyllystön valokuvassa ovat sisarukset, jotka edelleen jatkavat asiakkaiden palvelemista!

Suomen Varasto- ja Myymälätekniikka Oy

Projekti toteutettiin yhteistyössä Hovik Ståhl:in tehtaan kanssa, missä SVMT Oy vastasi hyllystöjen asentamisesta. Kuormalavahyllyjen asennus sisälsi mm. 7254 lavapaikan ja 845 metrin ohjauskiskon ja törmäyssuojien asentamisen. Pientavarahyllyjen asennus käsitti mm. 8064 hyllytasometriä teräshyllyä ja palopeltien sekä törmäyssuojien asentamisen.

ja tarina jatkuu...

Historian lehtien havinaa…

SVMT Oy:n yritystoiminta on kestänyt yhtäjaksoisesti jo yli 40 vuotta, sillä yritys on toiminut samalla y-tunnuksella 9.5.1980 alkaen. SVMT Oy toimi alkuajoista lähtien kotimaisten LP- varastokalusteiden piirimyyjänä siihen asti, kunnes tehdas lopetti toimintansa. Tämän jälkeen tuotevalikoima laajennettiin varastokalusteista kattamaan myös myymäläkalusteet. Vuosien saatossa kotimaisia kalustevalmistajia on joutunut lopettamaan valmistuksensa kotimaassa, siirtämään tuotantonsa ulkomaille tai myymään omistuksensa ulkomaalaisille.

SVMT Oy jatkaa kotimaisella omistuspohjalla suosien suomalaisia tuotteita!

Suomen Varasto- ja Myymälätekniikka Oy